Ik zwem bij Rebel

In het water wordt je gewicht gedragen. Hierdoor kunnen je gewrichten zonder belasting bewegen. Daarnaast zorgt de weerstand van het water ervoor dat je soepeler en sterker wordt en je conditie verbetert. Bovendien geeft bewegen in water veel plezier!

ONLINE ZWEMLES! BEKIJK HIER DE INTRO

Klik op het door jou getrokken kaartje!

Zwemles bij Rebel

Zwemles is voor veel kinderen de start van hun sportcarrière bij RebelSport. Wij werken met de SuperSpetters zwemlesmethode van de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) waarbij kinderen op een leuke manier goed leren zwemmen en er veel aandacht is voor persoonlijk contact.  Ook ouders worden goed op de hoogte gehouden en betrokken bij het leertraject. Meer info over Superspetters vind je hier.

Gemiddeld duurt deze cursus 78 zwemuren en de kosten per maand bedragen €60,00. De startkosten zijn eenmalig €30,00 per gezin (als er al een ander gezinslid lid is van Rebel betaal je geen startkosten). Bij de start van de zwemlessen schaf je eenmalig een zwembril aan.  We starten meerdere keren per jaar met nieuwe lesuren. Periodiek zijn er kijklessen om de vorderingen van de kinderen te volgen.

Wil je je inschrijven voor zwemles, de snelzwemcursus of peutergym en -zwemmen? Klik dan op het betreffende tabblad.

Bij RebelSport geven we zwemles via de Superspetters methode van de KNZB. Gemiddeld duurt deze cursus 78 zwemuren en de kosten per maand bedragen €60,00. De startkosten zijn eenmalig €30,00 per gezin (als er al een ander gezinslid lid is van Rebel betaal je geen startkosten). Bij de start van de zwemlessen schaf je een zwembril aan. We starten meerdere keren per jaar met nieuwe lesuren. Periodiek zijn er kijklessen om de vorderingen van de kinderen te volgen.

Wil je je kind inschrijven voor zwemles? Dat kan hieronder.

De sport voor onze allerkleinste sporters. Bij peutergym (of dans) en zwemmen leren kinderen op een speelse manier motorische vaardigheden en worden ze watervrij gemaakt. Daarnaast leren ze omgangsvormen met leeftijdgenootjes en de docent. Aanmelden voor deze lessen kan hieronder.

Snelzwemcursus:

Naast de reguliere zwemles is er ook de mogelijkheid om versneld het zwemdiploma te halen. In plaats van één keer per week een uur hebben de kinderen dan twee uur achter elkaar les.

Heeft je kind al zwemles gehad en wil je overstappen naar RebelSport? Vul dan onderstaand formulier in. Zo kunnen we het zwemniveau van je kind inschatten om een passende groep te vinden. We nemen vervolgens contact met je op om een afspraak te maken om voor te zwemmen.

Inhalen van een zwemles is mogelijk als je je kind hebt afgemeld via de Sportivity app. Het reserveren van een inhaalles gaat ook via de app (max 7 dagen van tevoren). Meer informatie hierover vind je in deze brief.

Aqua joggen / Aqua fitness

In het water wordt je gewicht gedragen. Hierdoor kunnen je gewrichten zonder belasting bewegen. Aquajoggen of –fitness is daarom ideaal voor mensen met blessures of zwangere vrouwen. Doordat het water je bewegingen dempt, voorkom je overbelasting van spieren en gewrichten. Daarnaast zorgt de weerstand van het water ervoor dat je sterker en soepeler wordt en je conditie verbetert.

Start hier jouw sportcarrière

Vraag een proefles aan