Ik zwem bij Rebel

Zwemles bij RebelSport is op een veilige plek, spelenderwijs leren zwemmen voor kinderen vanaf 4 jaar oud. Bij zwemles krijgen alle kinderen een badmuts, zwembrilletje en een poster waarvoor zij stickers kunnen verdienen als ze verschillende vaardigheden beheersen. De stickers maken de poster compleet en de laatste sticker krijgen zij bij hun diploma!

Zwemles bij Rebel

Zwemles bij RebelSport is op een veilige plek, spelenderwijs leren zwemmen voor kinderen vanaf 4 jaar oud. Bij zwemles krijgen alle kinderen een badmuts, zwembrilletje en een poster (bekijk hier de poster) waarvoor zij stickers kunnen verdienen als ze verschillende vaardigheden beheersen. De stickers maken de poster compleet en de laatste sticker krijgen zij bij hun diploma!

Zo kunnen jullie samen de voortgang van je kind thuis óók bijhouden op een speelse manier. De kinderen halen in één keer hun B diploma (het voormalig C diploma). Hier hebben wij voor gekozen omdat we veel meer uitdagingen hebben in en om het water dan vroeger, en wij geloven dat de kinderen met dit diploma echt zwemveilig zijn. RebelSport is aangesloten bij de Nederlandse Stichting voor Water- en Zwemveiligheid (NSWZ).

De cursus duurt gemiddeld 78 zwemuren en de kosten per maand bedragen €60,00. De startkosten zijn eenmalig €30,00 per gezin (als er al een ander gezinslid lid is van Rebel betaal je geen startkosten). Bij aanvang van de zwemlessen schaf je eenmalig een pakket met zwembril, badmuts en poster met stickers aan voor € 35.  We starten meerdere keren per jaar met nieuwe lessen. De kinderen blijven in principe de gehele lesperiode bij elkaar in dezelfde groep.  Periodiek zijn er kijklessen (elke zes weken) om de vorderingen van de kinderen te volgen én vragen te stellen aan de docent. Als je kind bij ons op zwemles zit mogen jullie ook gratis ‘familiezwemmen’. Dit houdt in dat je als gezin op bepaalde tijden extra mag komen oefenen in ons zwembad. Zo kunnen de kinderen vol trots laten zien wat ze allemaal geleerd hebben.

Wil je je inschrijven voor zwemles, de snelzwemcursus of peutergym en -zwemmen? Klik dan op het betreffende tabblad.

Zwemles bij RebelSport is op een veilige plek, spelenderwijs leren zwemmen voor kinderen vanaf 4 jaar oud. Bij zwemles krijgen alle kinderen een badmuts, zwembrilletje en een poster (bekijk hier de poster) waarvoor zij stickers kunnen verdienen als ze verschillende vaardigheden beheersen. De stickers maken de poster compleet en de laatste sticker krijgen zij bij hun diploma!

Zo kunnen jullie samen de voortgang van je kind thuis óók bijhouden op een speelse manier. De kinderen halen in één keer hun C diploma. Hier hebben wij voor gekozen omdat we veel meer uitdagingen hebben in en om het water dan vroeger, en wij geloven dat de kinderen met dit diploma echt zwemveilig zijn. RebelSport is aangesloten bij de Nederlandse Stichting voor Water- en Zwemveiligheid (NSWZ).

De cursus duurt gemiddeld 78 zwemuren en de kosten per maand bedragen €60,00. De startkosten zijn eenmalig €30,00 per gezin (als er al een ander gezinslid lid is van Rebel betaal je geen startkosten). Bij aanvang van de zwemlessen schaf je eenmalig een pakket met zwembril, badmuts en poster met stickers aan voor €35.  We starten meerdere keren per jaar met nieuwe lessen. De kinderen blijven in principe de gehele lesperiode bij elkaar in dezelfde groep.  Periodiek zijn er kijklessen (elke zes weken) om de vorderingen van de kinderen te volgen én vragen te stellen aan de docent. Als je kind bij ons op zwemles zit mogen jullie ook gratis ‘familiezwemmen’. Dit houdt in dat je als gezin op bepaalde tijden extra mag komen oefenen in ons zwembad. Zo kunnen de kinderen vol trots laten zien wat ze allemaal geleerd hebben.

Wil je je kind inschrijven voor zwemles? Dat kan hieronder.

De sport voor onze allerkleinste sporters. Bij peutergym (of dans) en zwemmen leren kinderen op een speelse manier motorische vaardigheden en worden ze watervrij gemaakt. Daarnaast leren ze omgangsvormen met leeftijdgenootjes en de docent. Aanmelden voor deze lessen kan hieronder.

Voor de allerkleinste sporters hebben we naast peutergym ook tuimeljudo en zwemmen. In deze les hebben de kinderen eerst een half uur tuimeljudo, en daarna een half uurtje zwemmen. Aanmelden voor deze les kan hieronder:

Snelzwemcursus:

Naast de reguliere zwemles is er ook de mogelijkheid om versneld het zwemdiploma te halen. In plaats van één keer per week een uur hebben de kinderen dan twee uur achter elkaar les.

Heeft je kind al zwemles gehad en wil je overstappen naar RebelSport? Vul dan onderstaand formulier in. Zo kunnen we het zwemniveau van je kind inschatten om een passende groep te vinden. We nemen vervolgens contact met je op om een afspraak te maken om voor te zwemmen.

Inhalen van een zwemles is mogelijk als je je kind hebt afgemeld via de Sportivity app. Het reserveren van een inhaalles gaat ook via de app (max 7 dagen van tevoren). Meer informatie over het inhalen van zwemlessen vind je in deze brief.

In het water wordt je gewicht gedragen. Hierdoor kunnen je gewrichten zonder belasting bewegen. Aquajoggen of –fitness is daarom ideaal voor mensen met blessures of zwangere vrouwen. Doordat het water je bewegingen dempt, voorkom je overbelasting van spieren en gewrichten. Daarnaast zorgt de weerstand van het water ervoor dat je sterker en soepeler wordt en je conditie verbetert.

ONLINE ZWEMLES! BEKIJK HIER DE INTRO

Klik op de stickers!

Start hier jouw sportcarrière

Vraag een proefles aan