Ik zwem bij Rebel

In het water wordt je gewicht gedragen. Hierdoor kunnen je gewrichten zonder belasting bewegen. Daarnaast zorgt de weerstand van het water ervoor dat je soepeler en sterker wordt en je conditie verbetert. Daarnaast geeft bewegen in water veel plezier!

Peutergym of -dans en zwemmen

De sport voor onze allerkleinste sporters. Bij peutergym (of dans) en zwemmen leren kinderen op een speelse manier motorische vaardigheden en worden ze watervrij gemaakt. Daarnaast leren ze omgangsvormen met leeftijdgenootjes en de docent. Aanmelden voor deze lessen kan onder het kopje schrijven voor de Superspetters les

SuperSpetters zwemles & aanmelden

Zwemles is voor veel kinderen de start van hun sportcarrière bij RebelSport. Wij werken met de SuperSpetters zwemlesmethode van de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) waarbij kinderen op een leuke manier goed leren zwemmen en er veel aandacht is voor persoonlijk contact.  Ook ouders worden goed op de hoogte gehouden en betrokken bij het leertraject. Meer info over Superspetters vind je hier.

Gemiddeld duurt deze cursus 78 zwemuren en de kosten per maand bedragen €52,50. We starten meerdere keren per jaar met nieuwe lesuren.

Periodiek zijn er kijklessen om de vorderingen van de kinderen te volgen. De weeknummers in 2019 zijn week 20, 26, 32, 38, 44, 50

Intekenen voor onze SuperSpetters, snelzwemcursus en Peutergym lessen, kan hier:

Snelzwemcursus:

Naast de reguliere zwemles is er ook de mogelijkheid om versneld het zwemdiploma te halen. In plaats van één keer per week een uur hebben de kinderen dan twee uur achter elkaar les.

Zwemvaardigheid:

Na het behalen van het zwemdiploma hebben wij voor de echte waterratten de mogelijkheid om nog meer diploma’s te halen op zwemgebied: bijvoorbeeld survivalzwemmen en snorkelen.

Overstappen naar RebelSport?

Heeft je kind al zwemles gehad en wil je overstappen naar RebelSport? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij contact op om jouw kind te laten voorzwemmen.

Aqua joggen / Aqua fitness

In het water wordt je gewicht gedragen. Hierdoor kunnen je gewrichten zonder belasting bewegen. Aquajoggen of –fitness is daarom ideaal voor mensen met blessures of zwangere vrouwen. Doordat het water je bewegingen dempt, voorkom je overbelasting van spieren en gewrichten. Daarnaast zorgt de weerstand van het water ervoor dat je sterker en soepeler wordt en je conditie verbetert.

Inhaalles zweminstructie en peutergym

Inhalen van een zwemles is mogelijk (max 7 dagen van te voren).
Klik hier om een inhaalles voor zweminstructie te reserveren. Klik hier om een inhaalles voor peutergym te reserveren.

Extra informatie

  • Ouder & kind zwemmen is gratis vrij zwemmen voor kind mét ouder of grootouder. Voorwaarde is dat het kind (t/m 10 jaar) of (groot)ouder lid is van de sportschool.
  • Al onze leden (18+  en in het bezit van een zwemdiploma) mogen voor of na het sporten gebruik van het zwembad maken, mits er geen lessen zijn.
  • Op vrijdag van 17.30 tot 19.30 en op zondag van 13.30 tot 15.30 uur is er ouder & kind vrij zwemmen. Het kind (t/m 10 jr) of ouder moet lid zijn van de sportschool.

Start hier jouw sportcarrière

Vraag een proefles aan