Ik volg groepslessen bij Rebel

Trainen in een groep motiveert je om het sporten langer vol te houden. Samen ga je net een tandje harder én bereik je meer. Met keuze uit ruim 160 lessen per week hebben we voor ieder wat wils. Bovendien staat één ding vast: sporten bij Rebel is nooit saai!

Barre workout

Deze door ballet geïnspireerde workout is voor iedereen toegankelijk – een ballet achtergrond is niet nodig. De focus ligt op spierversterking, balans, het verbeteren van je houding en flexibiliteit. Alle spiergroepen komen hierbij aan bod, maar core stability staat centraal.

Bodypump en Bodyshape

In deze freestyle les op muziek wordt gewerkt aan je conditie, coördinatie en spierkracht. De les begint met een deel aerobics. In het tweede deel van de les worden verschillende spiergroepen getraind door middel van o.a. gewichten, steps en dynabands. Wil je werken aan zowel je kracht als je conditie in een energieke les op muziek, dan moet je deze les zeker proberen!

Bosloop

De naam zegt het al: de basis van deze groepsles is buiten lopen. Bij de bosloop wordt met name op conditie getraind, waarbij hardlopen word afgewisseld met oefeningen met lichaamsgewicht.

Bootcamp

De buiten work-out die bij iedere sportschool onmisbaar is. Een uitdagende conditie/kracht training waarbij gebruik gemaakt wordt van verschillende materialen. Elke week iets anders waarbij je lichaam elke keer nieuwe prikkels krijgt.

Buiten te koud? We geven ook binnen les! Een uitdagende les waar wordt gewerkt aan voornamelijk conditie kracht en coördinatie. Door gebruik van alleen je eigen lichaamsgewicht is deze les uitermate geschikt voor zowel beginners als voor de gevorderde sporter. Door de muziek zal je de juiste energie krijgen om door te gaan zodat je aan het einde van de les met een voldaan gevoel de les uitloopt.

Condex

Deze uitdagende buiten workout is een combinatie van conditie- en krachttraining. Iedere week gebruiken we verschillende materialen, waardoor je lichaam elke keer nieuwe prikkels krijgt.

Essentrics

Essentrics is een dynamische full body workout. Tijdens deze workout op muziek, worden de spieren verlengd en versterkt met als resultaat;
een sterker lichaam, een betere houding, meer spierdefinitie, meer souplesse, meer energie.
Door het gebruik van technieken uit Ballet, Tai Chi, Yoga, Pilates en fysiotherapie brengt Essenstrics spierketens op een toegankelijke manier weer in balans waardoor blessures herstellen en kunnen worden voorkomen.

Fitboksen

Melanie geeft Fitboksen op woensdagavond en op donderdagochtend. Fitboksen is een total body workout waarbij je simpele kickbokscombinaties afwisselt met functionele fitnessoefeningen. Dit is een perfecte les om conditie en kracht op te bouwen, maar ook zeker een goede manier om af te vallen. Een uurtje knallen op opzwepende muziek en je even helemaal laten gaan!

In deze video vertelt Melanie meer over het Fitboksen!

Rhythm cycle

Een high intensity spinning les op de maat van de muziek waarbij ook het bovenlichaam niet vergeten wordt! Echt een feestje op de fiets, waarbij je gegarandeerd bezweet de deur uitloopt.

Spinning

Spinning is een pittige conditietraining vol afwisseling op indoor fietsen met opzwepende muziek. Bij spinning bepaal je zelf de weerstand van je fiets. Het maakt hierdoor niet uit of je oud, jong, beginnend sporter of gevorderde bent. Spinning doe je altijd op je eigen niveau!

Salsa fitness

Salsa Fitness Work-out is salsa dansen op sportniveau. Je danst individueel en je leert leuke en uitdagende choreografieën. Dansend fit worden is het uiteindelijke doel van deze swingende work-out.

Zumba

Deze workout is een soort Zumba in een nieuw jasje: een swingende aerobic-workout die gebaseerd is op Latijns-Amerikaanse muzieksoorten. We gebruiken merengue, salsa of cumbia voor een vrolijke, effectieve training. Vetverbranding, spierversterking en natuurlijk plezier in bewegen zijn de uitgangspunten van de Latin workout.

Start hier jouw sportcarrière

Vraag een proefles aan