Ik volg groepslessen bij Rebel

Trainen in een groep motiveert je om het sporten langer vol te houden. Samen ga je net een tandje harder én bereik je meer. Met keuze uit ruim 160 lessen per week hebben we voor ieder wat wils. Bovendien staat één ding vast: sporten bij Rebel is nooit saai!

Barre workout

Deze door ballet geïnspireerde workout is voor iedereen toegankelijk – een ballet achtergrond is niet nodig. De focus ligt op spierversterking, balans, het verbeteren van je houding en flexibiliteit. Alle spiergroepen komen hierbij aan bod, maar core stability staat centraal.

Bosloop

De naam zegt het al: de basis van deze groepsles is buiten lopen. Bij de bosloop wordt met name op conditie getraind, waarbij hardlopen word afgewisseld met oefeningen met lichaamsgewicht.

Bootcamp

De buiten work-out die bij iedere sportschool onmisbaar is. Een uitdagende conditie/kracht training waarbij gebruik gemaakt wordt van verschillende materialen. Elke week iets anders waarbij je lichaam elke keer nieuwe prikkels krijgt.

Condex

Deze uitdagende buiten workout is een combinatie van conditie- en krachttraining. Iedere week gebruiken we verschillende materialen, waardoor je lichaam elke keer nieuwe prikkels krijgt.

JoyRide

Spinning in een nieuw jasje! Joyride is een intensieve les waarbij we niet alleen aan de benen werken (zoals bij de reguliere spinninglessen) maar ook het bovenlichaam komt aan bod. Denk hierbij aan push-ups op je stuur en het gebruik van gewichten. Door de uiteenlopende muziek zit er voor ieder wat wils bij en ga je nét een tandje harder. Na een uur loop je moe maar voldaan de les uit!

Latin Workout

Deze workout is een soort Zumba in een nieuw jasje: een swingende aerobic-workout die gebaseerd is op Latijns-Amerikaanse muzieksoorten. We gebruiken merengue, salsa of cumbia voor een vrolijke, effectieve training. Vetverbranding, spierversterking en natuurlijk plezier in bewegen zijn de uitgangspunten van de Latin workout.

Rebel Pump en Shape

In deze freestyle les op muziek wordt gewerkt aan je conditie, coördinatie en spierkracht. De les begint met een deel aerobics. In het tweede deel van de les worden verschillende spiergroepen getraind door middel van o.a. gewichten, steps en dynabands. Wil je werken aan zowel je kracht als je conditie in een energieke les op muziek, dan moet je deze les zeker proberen!

Spinning

Spinning is een pittige conditietraining vol afwisseling op indoor fietsen met opzwepende muziek. Bij spinning bepaal je zelf de weerstand van je fiets. Het maakt hierdoor niet uit of je oud, jong, beginnend sporter of gevorderde bent. Spinning doe je altijd op je eigen niveau!

Start hier jouw sportcarrière

Vraag een proefles aan