Ik fitness bij Rebel

In ons fitnesscenter kun je trainen wanneer het jou uitkomt. Individueel, met een personal trainer of in een groep. Voor iedere sporter schrijven wij een schema op basis van jouw persoonlijke doelstelling.  Bij doelstellingen kun je denken aan het verbeteren van je gezondheid, afvallen, een goed figuur, een marathon lopen, sterker worden etc.

Daarnaast kun je de fitnesstraining ook gebruiken als ondersteuning voor een andere sport. Ook wordt er op verschillende tijden een gezamenlijk buikspierkwartier en core training gedaan. Dagelijks is er fitnessbegeleiding om specifieke trainingsvragen te stellen.

Fitnessbegeleiding

Ochtend

ma, wo en vr: 08.00-11.00u

di en do: 09.00-11.00u

Middag

ma en vr: 12.30-14.30u
wo: 14.00-16.00u

Avond

ma: 16.00-22.00u

di t/m do: 16.00-21.00u

vr: 16.00-20.00u

Trainingsschema en begeleiding

Iedereen die lid is van RebelSport kan tijdens de fitness begeleidingsuren een afspraak maken voor een individueel trainingsschema, afgestemd op jouw kunnen en doelstellingen. Na een aantal weken maak je een nieuwe afspraak en kan je weer een nieuw trainingsschema laten maken of je schema laten aanpassen. Zo werken we samen aan het behalen van jouw doelen!

Personal/Small group training

Wil je nog meer persoonlijke aandacht? Dan kun je kiezen voor personal/small group training. Dit doe je naast je abonnement bij RebelSport. Hoe werkt personal/small group training? Je neemt zelf contact op met de personal trainer; Daniël van Stijgeren, Melanie Wolfswinkel, en Thomas van Middelkoop zijn onze personal trainers.

Daniël van Stijgeren
Melanie Wolfswinkel
fitness begeleider personal trainer
Thomas van Middelkoop

Heb jij onze app al?

Met de Rebel Sport app van Sportivity kan je makkelijk het totale lesrooster bekijken, je in- en uitschrijven voor verschillende groepslessen, je gegevens inzien en nog veel meer handige functies gebruiken.

Sportivity app voor RebelSport

Start hier jouw sportcarrière

Vraag een proefles aan