Ik fitness bij Rebel

In ons fitnesscenter kun je trainen wanneer het jou uitkomt. Individueel, met een personal trainer of in een groep. Voor iedere sporter schrijven wij een schema op basis van jouw persoonlijke doelstelling.  Bij doelstellingen kun je denken aan het verbeteren van je gezondheid, afvallen, een goed figuur, een marathon lopen, sterker worden etc.

Daarnaast kun je de fitnesstraining ook gebruiken als ondersteuning voor een andere sport. Ook wordt er op verschillende tijden een gezamenlijk buikspierkwartier en core training gedaan. Dagelijks is er fitnessbegeleiding om specifieke trainingsvragen te stellen.

Fitnessbegeleiding

Ochtend

maandag t/m vrijdag: 9.00-11.00u
zaterdag en zondag: 10.00-11.00u

Middag

maandag en vrijdag: 12.30-14.30u
woensdag 14.00-16.00u

Avond

maandag t/m donderdag: 16.00-21.00u
vrijdag: 16.00-20.00u

Personal/Small group training

Hoe werkt personal/small group training? Je neemt zelf contact op met de personal trainer; Alex Stafford, Daniël van Stijgeren, Melanie Wolfswinkel, Robin Roelofs, en Thomas van Middelkoop zijn onze personal trainers.

Als je bij ons komt trainen, neem je een abonnement. Dit abonnement kun je niet alleen gebruiken voor de PT trainingen, maar je kunt ook gebruik maken van het zwembad, de sauna en onze andere diensten.

Alex Stafford
crossbox junior, fitness begeleiding, personal trainer
Daniël van Stijgeren
Melanie Wolfswinkel
Robin is 1 van onze personal trainers.
Robin Roelofs
fitness begeleider personal trainer
Thomas van Middelkoop

Heb jij onze nieuwe app al?

Met de nieuwe Rebel Sport app van Sportivity kan je makkelijk het totale lesrooster bekijken, je in- en uitschrijven voor verschillende groepslessen, je gegevens inzien en nog veel meer handige functies gebruiken.

Sportivity app voor RebelSport

Start hier jouw sportcarrière

Vraag een proefles aan