Fitness 3.0

A new movement

Deze unieke kijk op training combineert CrossBox, Olympisch gewichtheffen, powerliften en de Energy Control Methode. De ultieme combinatie van gevarieerde HIT training, de kennis en kunde van de echte krachtsporten, plus het optimaliseren van fysieke conditie en herstelvermogen. Fitness 3.0 is het echte antwoord op de meest gestelde vragen van onze klanten. Sterker, fitter, slanker en optimaal figuur.

Trainingsschema en begeleiding

Iedereen die lid is van Rebel Sport kan tijdens de fitness begeleidingsuren een afspraak maken voor een individueel trainingsschema, afgestemd op jouw kunnen en doelstellingen. Na een aantal weken maak je een nieuwe afspraak en kan je weer een nieuw trainingsschema laten maken of je schema laten aanpassen. Zo werken we samen aan het behalen van jouw doelen!

Fitnessbegeleiding

Ochtend

ma en wo: 08.00-11.00u

di en do: 09.00-11.00u

vr: 07:00-10.00u

za: 08.00-11.00u

Middag/avond

ma: 16.00-22.00u

di t/m do: 16.00-21.00u

vr: 16.00-20.00u

Powerliften

Onder de deskundige begeleiding van onze coaches dompel je jezelf onder in de essentie van squats, bench presses en deadlifts. Betreedt de wereld van kracht en vastberadenheid met Powerliften. Onze Powerlift lessen bieden een gerichte aanpak om je persoonlijke records te verbeteren.

Olympisch gewichtheffen

Of je nu een beginnende gewichtheffer bent of al ervaring hebt, onze Olympic Weightlifting sessies bieden een gestructureerd programma om je techniek en kracht te verfijnen. Onder leiding van ervaren coaches duik je in de nuances van het tillen van gewichten, waar elke herhaling een kans is om je te verbeteren. 

CrossBox

Bij CrossBox wordt gebruik gemaakt van allerlei verschillende materialen zoals halters met gewichten, kettlebells, zandzakken en touwen. De CrossBox is de plek waar je niet alleen fysiek sterker wordt, maar waar je ook een community vindt die je aanmoedigt om verder te gaan dan je dacht dat mogelijk was.

Condex

Deze les is ontwikkeld door onze oprichter Cees Rebel en bestaat uit loopvormen en oefeningen met eigen lichaamsgewicht. In deze les werken we aan kracht, conditie, souplesse, coördinatie en snelheid waardoor je lichaam in optimale balans komt.

Heb jij onze app al?

Met de Rebel Sport app van Sportivity kan je makkelijk het totale lesrooster bekijken, je in- en uitschrijven voor verschillende groepslessen, je gegevens inzien en nog veel meer handige functies gebruiken.

Sportivity app voor RebelSport

Start hier jouw sportcarrière

Vraag een proefles aan