fitness trainer conditie kracht

Lezing: Natuurlijk gezond

Op dinsdagavond 20 november om 19.30u zal Marc de Wildt vertellen over het onderwerp Natuurlijk Gezond.

“In mijn verhaal vertel ik over unieke systeem van het menselijk lichaam en het dynamische evenwicht dat we gezondheid noemen.
De vele bedreigingen van dit systeem die het hedendaagse leven biedt komen ter sprake.
Hierbij wil ik me vooral richten op de kansen die er zijn om het lichaam juist te helpen om weerstand te hebben tegen deze invloeden. Slimme voedingskeuze, voedingssuppletie, de functie van onze spijsvertering en de invloed van de gemoedstoestand staan hierbij centraal. Na de lezing neem ik graag de tijd voor het beantwoorden van eventuele vragen. Graag tot ziens op dinsdag 20 november!”

Deze lezing wordt door RebelSport en Marc aangeboden aan de leerlingen van de sportschool. Ook is deze lezing een introductie van Marc’s aanwezigheid bij RebelSport. Vanaf november zal hij namelijk op dinsdag praktijk houden bij ons in de sportschool.

Hieronder volgt een korte introductie:

Pauline Rebel en ik hebben vele raakvlakken in onze gedachten over gezondheid.Met extra aandacht voor de natuurlijke manier van ondersteunen van de gezondheid willen we verdere invulling geven aan het complete pakket van disciplines binnen de sportschool. Ik verheug me dan ook zeer op een goede samenwerking met de nieuwe collega’s.

Zoals gezegd, mijn naam is Marc de Wildt. Ik ben mijn hele werkzame leven, nu 25 jaar, natuurgeneeskundig therapeut. Naast mijn werk vind ik het vooral leuk om tijd door te brengen met mijn vrouw Marie-Chantal en de kinderen. Deze tijd wordt vaak sportief ingevuld: hardlopen, mountainbiken, skiën en in de sportschool.

Na mijn afstuderen in Westerse Kruidengeneeskunde (Fytotherapie) en Traditionele Chinese Geneeswijzen & Acupunctuur heb ik me onophoudelijke verdiept in diverse onderdelen van de natuurlijke geneeskunde.
Orthomoleculaire geneeskunde, Bioresonantie Therapie en Psycho-Neuro-Immunologie heb ik uitvoerig bestudeerd en aan mijn vaardigheden toegevoegd.
Deze mooie combinatie van natuurgeneeskundige therapieën te samen met 25 jaar praktijkervaring zal ik gaan in zetten binnen RebelSport.

Indien u vragen heeft, of als u een afspraak wenst, neemt u dan graag contact op:

Tel: 0651430120
Mail: info@natuurgeneeskunde.nu

Comments are closed

© 2020 Rebel Sport Huizen

Op deze website gebruiken we ‘first’ of ‘third-party’ tools die kleine bestanden (cookie) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten functioneren (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten (statistische cookies) te genereren en om gepast te adverteren voor onze services / producten (profileercookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u hebt het recht om te kiezen of u cookies voor statistische en profilering wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.