Voedingsadvies – Lucia Schönfeldt

Voedingsadvies Rebel sport

“Ben jij zoekende naar een stabieler eetpatroon, wil je wat kilo’s kwijt of juiste liever wat aankomen? Of heb jij een andere hulpvraag? Ik help je graag! Mijn naam is Lucia! Sinds 1,5 jaar actief in coachen van jong en oud op het gebied van voeding. En sinds kort ook aangesloten bij onze fijne sportschool Rebel! Als voedingscoach kan ik jou helpen met de vraagstukken waar jij mee zit. De coaching die ik geef is volledig op maat gemaakt naar jouw wensen.Dus herken jij jezelf in bijvoorbeeld een druk gezinsleven met weinig tijd, wisselende diensten op het werk of ben je juist alleen en is gezond koken een uitdaging? Dan zorgen wij er samen voor dat we een passend en vooral vol te houden eetpatroon vinden.Via een stappenplan geef ik jou de juiste begeleiding en zorgen we samen voor het beste resultaat, met als doel een sportiever maar vooral gezondere leefstijl.”

Ben je geïnteresseerd en klaar voor een kennismaking met Lucia? Neem dan contact met haar op via info@metluus.com. Meer informatie vind je op www.metluus.com

Sport en voeding – Melanie Wolfswinkel

“Mijn naam is Melanie Wolfswinkel en ik ben al ruim 10 jaar fanatiek bezig op het gebied van sport en voeding. Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt en begeleid nu mensen door middel van training en voeding. Naast verschillende opleidingen op het gebied van voeding heb ik ook wedstrijdervaring in bodybuilding. Ik ken het “bulken” (aankomen) & “cutten” (afvallen) dus als geen ander!

Melanie EK Italie 2020

Ik doe dit op professioneel niveau zonder doping. Het uiterste halen uit wat de natuur mij biedt is mijn motivatie. Hiermee werd ik derde op het Europees kampioenschap Italië in 2020.

Op internet lijkt iedereen het beter te weten en raak je de rode draad al snel kwijt. Om deze reden ben ik zelf een opleiding in voeding gaan doen die diep in ging op de stof. Zo kwam ik erachter dat je zelfs mensen met bepaalde ziektebeelden of mensen met bepaalde wensen kan helpen door hen te ondersteunen met specifieke voedingsstoffen. De keuze in voeding is dus erg belangrijk. Elk product heeft zijn eigen kracht. Daarnaast is de dosering en timing van het eten ook erg belangrijk! Hierover weet ik een hoop en dit deel ik graag met jullie! Let food be the medicine and medicine be the food.

Ik heb al veel mooie resultaten behaald en krijg veel positieve reacties. Voeding is super interessant en hierover leer ik jullie graag meer. Hoe meer je weet, hoe bewuster je eet. Ik hoop nog veel mensen te mogen begeleiden en te ondersteunen in hun gezondheid. Meer informatie over mijn coaching vind je op www.rawcoaching.nl