Dynamic Dance Academy

Dynamic Dance Academy is een plek waar leerlingen onder professionele begeleiding zich verder kunnen ontwikkelen op urban en klassieke dansstijlen. Binnen de academie gaat het om talentontwikkeling ongeacht leeftijd, niveau en achtergrond. Met onze eigen methode motiveren de leerlingen om creatief te denken, zich prettig en zelfverzekerd te voelen binnen datgene wat zij doen in de les. Talent zit verscholen in de persoon zelf en wij coachen de leerlingen om het beste uit zichzelf en elkaar te halen.

De academie bestaat uit 4 richtingen: Basislessen, Dynamic Dance Lab, Privé coaching en Talentklassen. Voor de talentklassen moet er auditie worden gedaan of een doorverwijzing van een van onze docenten.

Er is een ruim aanbod aan dansstijlen voor verschillende leeftijden en interesses. Deze lessen zijn de basis voor als je verder wilt doorstromen binnen de academie.

We werken met professionele docenten met veel ervaring op het gebied van choreografie, battles, theater, optredens en coaching.

>> Bekijk hier alle lessen en het lesrooster <<

Talentklas: Breakdance, Freestyle en Battle training

In deze klas gaat het om je eigen ontwikkeling op het gebied van breakdance, freestyle en battles. Onder leiding van Sean Bogaers werk je aan je eigen skills en het toepassen daarvan via battle training.

Leeftijd en toelating
De leeftijd voor deze klas is 10+. Hiervoor moet apart auditie gedaan worden of een doorverwijzing van een van onze docenten.

Talentklas: Freestyle en Choreo training

Deze klas is een voorbereidingsklas voor The Riotz. Door Kim Tawjoeram en andere gastdocenten wordt je getraind op kracht, conditie, eigen creativiteit en choreografie. Deze klas doet verschillende optredens om podiumervaring op te doen.

Leeftijd en toelating
De leeftijd voor deze klas is van 9/12 jaar. Hiervoor moet apart auditie gedaan worden of een doorverwijzing van een van onze docenten.

Talentklas ‘The Riotz’: Danswedstrijd training

The Riotz doet mee aan verschillende Hiphop competities. In deze klas werk je aan kracht, conditie, choreografie, eigen creativiteit, zelfverzekerdheid en podium ervaring.

Leeftijd en toelating
The Riotz is een 13+ groep, waarbij een basiskennis aan urban dansstijlen een vereiste is om toegelaten te worden.

Talentklas ‘Next Episode’: Choreo en Showcase training

Bij Next Episode maakt de groep in samenwerking met Kim Tawjoeram choreografieën voor festivals, bedrijfsfeesten, club events etc. Het hele proces doet de groep zelf:
– Bedenken van een thema
– Uitzoeken van muziek en kleding
– Choreograferen van de showcase zelf

Leeftijd en toelating
Next Episode is een 16+ groep, waarbij een sterke eigen creativiteit een vereiste is.

Het Lab is een nieuwe ontwikkeling waarbij er meer focus is op de persoonlijke ambities van de leerlingen. We organiseren 1x per maand een intensive met een gastdocenten uit de dansindustrie  en specifieke thema’s zoals: zelfverzekerdheid in dans, hoe bereid je jezelf voor op een dans battle en hoe je houding je gevoel beïnvloed.

Leeftijd
Deze maandelijks intensive is toegankelijk voor iedereen vanaf 10 jaar.

Aantal plekken
Let op er zijn een beperkt aantal plekken om de kwaliteit te waarborgen.

Aanmelden
Aanmelden kan via kim@rebelsport.nl ovv Dynamic Dance Lab.

We werken met professionele docenten met veel ervaring op het gebied van choreografie, battles, theater, optredens en coaching. Vanuit de academie is er de mogelijkheid om privé coaching aan te vragen. Dit kan voor verschillende doeleinden zijn zoals meer leren over een specifieke dansstijl of voorbereiden op audities, battles en dansopleidingen.

Aanmelden
Aanmelden kan via kim@rebelsport + een duidelijke beschrijving waarvoor je privé coaching zou willen. Dan kunnen we samen kijken wat de beste oplossing is.

Voor leerlingen vanaf 12+ en de talentklassen is het mogelijk om vrij te trainen. We hebben een aantal momenten in het rooster waarbij je vrij kan trainen zonder begeleiding. Op vrijdag is er begeleiding en kan je langskomen om je skills te verbeteren en coaching te krijgen.
Gebruik het vrije trainen om voor jezelf te trainen, met een groepje, choreo’s te oefenen etc.

Niet leden betalen €5,- voor de vrije training.

Vrij trainen: woensdag en zondag zonder begeleiding, vrijdag met begeleiding

Tijdens de inloop bij Stichting Dynamic Arts draait het even om jou en wat jij wilt doen. Er zijn tijdens de inloop geen vaste activiteiten, maar wel veel mogelijkheden.

Weet jij nog niet precies wat je leuk vindt om te doen in je vrije tijd? Kom dan tijdens inloop momenten langs bij Dynamic Arts. Daar kan je van alles doen zoals basketballen, voetballen, tafeltennis, dansen, tekenen, dj’en, design, muziek maken, produceren, praten, chillen en nog veel meer. Het is allemaal mogelijk tijdens de inloop momenten bij Dynamic Arts.

Elke vrijdag van 19:00-22:00 in het Jongerencentrum Laren (Kerklaan 29, Laren)

Kijk voor meer info op www.dynamicarts.nl