Ik kickboks bij Rebel

Kickboksen bij Rebel is gericht op conditie en techniek. We hebben lessen voor alle leeftijden en niveaus.

Fitboksen

Fitboksen is een total body workout waarbij je simpele kickbokscombinaties afwisselt met functionele fitnessoefeningen. Dit is een perfecte les om conditie en kracht op te bouwen, maar ook zeker een goede manier om af te vallen. Een uurtje knallen op opzwepende muziek en je even helemaal laten gaan!

Kickboksen volwassenen

Kickboksen bij RebelSport is een stevige training. Tijdens de training wordt techniek gecombineerd met het opbouwen van een goede conditie. Naast alle lichamelijke voordelen die je uit deze sport kunt halen wordt je er geestelijk sterker, weerbaarder en flexibeler van.

We bieden kickbokslessen voor alle niveaus: beginners, gevorderden en een specifieke techniek les.

Kickboksen jeugd

Ook voor kinderen geven wij kickbokslessen. Kickboksen is goed voor het zelfvertrouwen en geschikt voor zowel jongens als meisjes De les begint met rek- en strekoefeningen, gevolgd door stoot- en trapcombinaties en beheerst sparren. We bieden deze lessen aan in 3 jeugd leeftijdscategorieën.

Rock Steady Boxing

Wij zijn één van de eerste sportscholen in Nederland die Rock Steady Boxing professioneel introduceerden. Rock Steady Boxing is een sympathieke en veelzijdige sport voor mensen met Parkinson. Boksen verbetert de conditie, kracht, snelheid, focus, concentratie en het multi-tasken.

Start hier jouw sportcarrière

Vraag een proefles aan