November staat bij Rebel in het teken van spiritualiteit. In het kader van deze spirituele maand hebben we een aantal evenementen.

 

Hassan Heydari (voormalig kampioen olympisch gewichtheffen) geeft een lezing over de connectie tussen lichaam en geest. Alejandro Casas geeft een workshop Graha yoga en Fenneke van Vliet geeft ter introductie een workshop serie Mind-fit.

Lezing Body & Mind

Op donderdag 7 november geeft Hassan Heydari van 20:00 tot 22:00u een lezing over het verband tussen lichaam en geest.

Hassan is voormalig Aziatisch kampioen olympisch gewichtheffen en oud-bondscoach van het Nederlands team gewichtheffen. Tijdens zijn lezing zal hij onder andere bespreken hoe de geest het lichaam kan ondersteunen, wat de geest precies is, wat de ziel precies is, en welke oefeningen je kunt doen om de verbinding tussen geest, ziel en lichaam te versterken.

Aanmelden voor de lezing kan via dit formulier

Workshop Graha Yoga

Zondag 1 december geeft Alejandro van 12.00-15.00u een workshop Graha Yoga.

Graha Yoga is een yogales die zich richt op bewustwording en het bevorderen van jouw (wel)zijn. Wat Graha Yoga uniek maakt, is dat de lessen zeer specifiek en persoonlijk zijn, omdat ze worden afgestemd op jouw sterrenbeeld.

Je sterrenbeeld wordt bepaald op basis van je geboortedatum, -plaats en -tijd. Deze geboortegegevens vormen het uitgangspunt voor het selecteren van de meest functionele yoga- en ademhalingsoefeningen. Na deze twee yoga onderdelen sluiten we de les af met een persoonlijke geleide meditatie.

Op deze manier werken we doelgericht aan het behoud of de verbetering van je gezondheid. Het uiteindelijke doel van Graha Yoga is het stimuleren van persoonlijke groei en -ontwikkeling op fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal en spiritueel niveau.

De kosten van de workshop bedragen €25,- Aanmelden kan tot uiterlijk 23 november via dit formulier

Workshop serie Mind-fit

Vanaf 12 november geeft Fenneke om de dinsdag Mind-fit lessen.

Welkom bij de Mind-fit klas!

  • Zoek je naar meer rust en balans?
  • Wil jij graag je mentale fitheid een boost geven?
  • Loop je regelmatig tegen je grenzen aan?
  • Heb je vaak een gebrek aan energie?
  • Zoek je naar meer positiviteit in je leven?
  • Wil je ervaren wat het combineren van je mindset, adem en lichaam jou kan opleveren?

Dan is een Mind-fit les echt iets voor jou! Mind-fit geeft je een positieve, weerbare en ontspannen instelling. Elke les bestaat uit drie vaste onderdelen; mindset, ademhaling en lichaam en wordt opgehangen aan één van de 5 elementen uit de traditionele Chinese geneeskunde (water, hout, vuur, aarde en metaal).

MINDSET: Je zet je mind-set door in te checken bij jezelf. Hoe is het met jou vandaag? Wat zou je willen? Dit is je intentie voor de les.

ADEM: Je gebruikt ademhalingstechnieken om je intentie te boosten, spanning los te laten en ontspanning te ervaren.

LICHAAM: door lichaamsgerichte oefeningen koppel je je intentie aan het hier en nu. Je wordt je bewust van je gevoel, waar je blokkade zit en hoe je die kunt wegnemen om weer in balans te komen. Hiermee creëer je bouwstenen voor lastige situaties in de toekomst.

De lessen zijn op: 12 november, 26 november, 10 december, 7 januari en 21 januari. Kan je niet alle weken? Geen probleem, je kan gewoon één of meerdere lessen proberen. Inschrijven kan via dit formulier, of via de Sportivity app. 

Start hier jouw sportcarriere

Vraag een proefles aan