Fysiotherapie

FysioHolland STTC

FysioHolland STTC is een onafhankelijke praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, echografie en actieve revalidatie. Bij Rebel Sport vindt je één van onze praktijken. Een team van 5 enthousiaste fysiotherapeuten staat daar dagelijks voor je klaar om je zo goed mogelijk van jouw klachten af te helpen.
Je hebt voor de meeste behandelingen bij FysioHolland STTC geen verwijsbrief van jouw arts/specialist nodig. Je kunt direct een afspraak met ons maken en kunt meestal binnen 48 uur op de locatie van jouw keuze terecht.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je het contactformulier op onze website invullen, bellen naar onze locatie op 035-7440177 of een mail sturen naar info@sttc.nu. Je ontvangt dan binnen 24 uur een reactie van ons.

Balanz Voetexperts

Balanz levert totaaloplossingen aan mensen met voet- en voetgerelateerde klachten. Het uitgangspunt is om de kwaliteit van leven van cliënten te verbeteren door ze (opnieuw) in beweging te brengen. Balanz Voetexperts heeft praktijken in het hele land waaronder het Gooi.

Wanneer je veel loopt of staat, wil je geen last hebben van pijnlijke voeten of fysieke klachten die samenhangen met de stand van jouw voeten of de afwikkeling tijdens het lopen. Een podotherapeut of register podoloog kan jou advies geven ten aanzien van de klachten van jouw voet, enkel, knie, heup of lage rug en met je op zoek gaan naar de best passende behandel- mogelijkheden.
Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kunt je een email sturen naar michelle@balanzvoetexperts.nl of telefonisch contact opnemen via 085-0645198