Peutergym- en zwemmen

De sport voor onze allerkleinste sporters. Bij peutergym- en zwemmen leren kinderen vanaf 2,5 jaar op een speelse manier motorische vaardigheden en worden ze watervrij gemaakt. Daarnaast leren ze omgangsvormen met leeftijdgenootjes en de docent. Tuimeljudo en zwemmen bestaat uit een half uur tuimeljudo en een half uur zwemmen. Schrijf je kind via onderstaande link in voor de wachtlijst.

Aanmelden voor de wachtlijst

 

Zwemles

Zwemles bij RebelSport is op een veilige plek, spelenderwijs leren zwemmen voor kinderen vanaf 4 jaar oud.

Bij zwemles krijgen alle kinderen een badmuts, zwembrilletje en een poster (bekijk hier de poster) waarvoor zij stickers kunnen verdienen als ze verschillende vaardigheden beheersen.
De stickers maken de poster compleet en de laatste sticker krijgen ze bij hun diploma! Zo kunnen jullie samen de voortgang van je kind thuis óók bijhouden op een speelse manier.

De kinderen halen in één keer hun B diploma (het voormalig C diploma). Hier hebben wij voor gekozen omdat we veel meer uitdagingen hebben in en om het water dan vroeger, en wij geloven dat de kinderen met dit diploma echt zwemveilig zijn.

De cursus duurt gemiddeld 78 zwemuren en de kosten per maand bedragen €65,00. De startkosten zijn eenmalig €30,00 per gezin (als er al een ander gezinslid lid is van Rebel betaal je geen startkosten). Bij aanvang van de zwemlessen schaf je eenmalig een pakket met zwembril, badmuts en poster met stickers aan voor € 35.  We starten vier keer per jaar met nieuwe lessen. De kinderen blijven in principe de gehele lesperiode bij elkaar in dezelfde groep. Periodiek zijn er kijklessen (elke zes weken) om de vorderingen van de kinderen te volgen én vragen te stellen aan de docent. Als je kind bij ons op zwemles zit mogen jullie ook gratis ‘familiezwemmen’. Dit houdt in dat je als gezin op bepaalde tijden extra mag komen oefenen in ons zwembad. Zo kunnen de kinderen vol trots laten zien wat ze allemaal geleerd hebben.

Wil je je kind bij ons op de wachtlijst zetten? Meld haar of hem dan via onderstaande link aan. We nemen dan telefonisch contact met je op als we weer starten met nieuwe zwemlessen.

Aanmelden voor de wachtlijst

Overstappen

Heeft jouw kind elders zwemles (gehad) en wil je overstappen naar zwemles bij Rebel? Dat doen we door middel van ‘voorzwemmen’ we laten je kind dan een 20 minuten zwemmen om te kijken wat haar of zijn niveau in, aan de hand daarvan kunnen we inschatten op welk niveau je kind kan instromen. Vul het onderstaande formulier in, dan nemen we contact met je op voor het maken van een afspraak.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam kind
Snelzwemcursus

Naast de reguliere zwemles is er ook de mogelijkheid om versneld het zwemdiploma te halen. In plaats van één keer per week een uur hebben de kinderen dan twee uur achter elkaar les. Voor de snelzwemcursus geldt een minimumleeftijd van 4,5 jaar. De snelzwemcursus wordt op zondag gegeven en start altijd na de zomervakantie, via onderstaand formulier kun je je kind opgeven voor de wachtlijst. We nemen dan telefonisch contact met je op als we gaan starten met nieuwe lessen en jouw kind aan de beurt is.

Aanmelden voor de wachtlijst

Zwemvaardigheid

Na het behalen van je B diploma kun nog verder leren voor o.a. het Zee-diploma; een diploma met alle vaardigheden die je nodig hebt op vakantie zoals snorkelen, reddend zwemmen, door het ijs zakken enz. Daarnaast geven we ook zwemvaardigheidsdiploma’s voor snorkelen, balvaardigheid, waterpolo enz. Neem voor een proefles contact op met de receptie.

Start hier jouw sportcarriere

Vraag een proefles aan