Lesrooster

Fitness Les

  • woensdag
  • 20:00 - 21:00
  • Fitness
  • Instructeur: John Bakker
Fitness is het sportieve antwoord op individualisering van de maatschappij; sporten in je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt en gericht op je persoonlijke doelstellingen. Dat alles heeft het tot een populaire sport gemaakt die iedereen kan beoefenen, van (top)sporters tot sporters met een lichamelijke beperking.

Nieuw bij Rebel en een primeur in Nederland: de SYNRGY!

Bij ons kan je terecht voor het trainen op apparaten en met losse gewichten + kabels.
Het trainen met apparaten zorgt voor gelijkmatige belasting van de spieren tijdens alle fasen van een beweging en levert daardoor een maximaal resultaat.

Bij een isotone training train je met gewichten met behulp van speciale programma’s. In de loop der jaren is deze manier van trainen sterk geperfectioneerd. Dit heeft geresulteerd in veilige en verantwoorde trainingsmogelijkheden voor jong én oud. Elke spiergroep kan bovendien apart getest worden op kracht, snelheid, uithoudingsvermogen, lenigheid en coördinatie.

In overleg met de docent stel je een persoonlijk trainingsprogramma samen. Vervolgens worden je individuele resultaten bijgehouden waardoor je heel doelgericht naar je eigen gewenste niveau kunt werken. Speciaal voor ouders die tijdens het sporten van hun kind zelf ook aan de slag willen, hebben wij aangepaste snelle programma’s. Een zeer effectieve training in korte tijd, zodat jullie tegelijk klaar zijn!

Ook wordt er op verschillende tijden een gezamenlijk buikspierkwartier gedaan.