Wanneer je niet voldoende kan herstellen in rust,
put je je energievoorraden uit.
Met burn out of (chronische) vermoeidheid als gevolg.

Dit herstelproces kunnen wij meten en helpen herstellen.

BioCheck richt zich op mensen met (chronische) vermoeidheid, stressgerelateerde klachten en mensen met klachten aan het bewegingsapparaat. Denk hierbij aan een burn-out, ME, fibromyalgie en het chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS).

Daarnaast helpen wij mensen met diabetes type 2, overgewicht, oncologische problematiek en werken wij preventief. Over het algemeen ontkennen of schamen mensen zich in het begin voor vermoeidheidsklachten. Zij verwachten niet dat ook zij last kunnen hebben van deze (fysieke) klachten. Regelmatig worden deze klachten in beginsel dan ook genegeerd wat kan leiden tot een burn-out en langdurige uitval. Maar juist deze groep mag trots op zichzelf zijn. Zij zijn de harde werkers, hebben doorzettingsvermogen, zijn behulpzaam en resultaatgericht.

Het probleem ligt vaak in het niet herkennen van of toegeven aan de symptomen die hun lichaam aangeeft. Dat is namelijk best moeilijk. Wij zetten ons in om deze groep bewust te maken van hun mogelijkheden en beperkingen om vervolgens te leren handelen op basis van deze informatie zodat zij de juiste keuzes kunnen maken voor zichzelf.

Meld je aan voor Biocheck via onderstaande knop. De aanmelding gaat via Biocheck.nl, selecteer onze vestiging in Huizen en kies het programma wat je wilt volgen.

Meer over de programma’s is te vinden in de tab hiernaast.

Wij bieden verschillende programma’s aan, al deze programma’s staan overzichtelijk uitgelegd op de website van Biocheck. Door op onderstaande knop te drukken krijg je alle programma’s te zien.

Klik hier voor alle programma’s

Ons Biocheck programma is ook uiterst geschikt voor werkgevers. We mogen trots zijn op ons behaalde resultaat, zo’n 95% van al onze deelnemers ging na de programma’s weer terug naar werk. Wil jij meer informatie over wat Biocheck voor jou als werkgever kan betekenen?

Klik hier voor alle informatie

Voor vragen mag je altijd contact met ons opnemen.

Telefoon: 06 450 484 07

Wij zijn BioCheck

Wij zijn een re-integratiebedrijf dat vitaliteit- en herstelprogramma’s aanbiedt. Onze focus ligt op chronische vermoeidheid, burn-out en fysieke klachten. Daarmee richten wij ons op 49% van de oorzaken van het langdurig ziekteverzuim.