bedrijfsfitness

Sporten met jouw bedrijf kan op drie verschillende manieren

1. Via Intenz – Nationaal Gezondheidsplan
2. Via Nationaal Bedrijfsfitness Plan
3. Via BedrijfsFitnessOnline

1

Intenz / Nationaal Gezondheidsplan

High Five Health Promotions biedt werkgevers een totaalconcept voor bedrijfsfitness dat te combineren is met re-integratie en gezondheidsmanagement.

Welke mogelijkheden biedt dit voor jou?
Als je werkzaam bent bij één van de deelnemende bedrijven, kun je op kosten van jouw werkgever bij ons sporten.

Is jouw werkgever nog niet aangesloten bij High Five Health promotions? Dan kun je informatie voor hem/haar aanvragen via de website van High Five: https://www.highfive.fit/nl/bedrijfsfitness

2

Nationaal Bedrijfsfitness Plan / Bedrijfsfitness Nederland

Wij zijn ook aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 50% voordeel te gaan fitnessen of groepslessen te volgen.

Bedrijfsfitness Nederland is met haar expertise en jarenlange ervaring in fiscaalvriendelijke arbeidsvoorwaarden dé schakel tussen het fitnesscentrum en de zakelijke markt. Het belastingvoordeel en een aantrekkelijke werkgeversbijdrage maken een fitnessabonnement gemiddeld 50% goedkoper. Daarnaast betaal je bij RebelSport eenmalig € 15,00 voor een pas als je deze nog niet hebt.

Bedrijfsfitness Nederland verzorgt voor werkgevers kosteloos de gehele opzet en uitvoering van het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Ben je geïnteresseerd in het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor jouw werkgever? Surf dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl voor meer informatie.

3

BedrijfsFitnessOnline

BedrijfsFitnessOnline is uitgegroeid tot één van de grootste online aanbieders van bedrijfsfitness faciliteiten. Vanwege het online platform en de volledig digitale dienstverlening werken ze efficiënt; zo besparen ze voor onze klanten tijd en moeite.

Met de collectieve regeling van BedrijfsFitnessOnline kunnen ook ZZP-ers, groepen, organisaties en introducees van onze leden met scherpe korting een abonnement afsluiten.

Benieuwd of jouw organisatie al aangesloten is bij BedrijfsFitnessOnline? Kijk even op hun website of neem contact met ze op via sales@bedrijfsfitnessonline.nl of 070-3014037 en zij laten je zo snel mogelijk weten of ze al een contract hebben met jouw organisatie.